Przejdź do głównej zawartości

Posty

Sałatka pomidorowa

Co roku latem robię taką sałatkę i jem na świeżo. Najlepiej smakuje z dużą ilością czarnego pieprzu. Przepyszna!!! W tym roku postanowiłam zaeksperymentować wkładając ją do słoiczka. Ciekawa jestem jak będzie smakować zimą...

Tradycyjne korniszony

Ogórki w zalewie miodowej

Ogórki z natką

Gotuj jak Heston - jajka

Soczysty boczuś

Swojski smalczyk

WenderEDU - recenzja

Uwielbiam hotele! Uwielbiam w nich gościć, rozkoszować się wolnością od spraw codziennych i poczuciem odrobiny luksusu. Najbardziej jednak uwielbiam degustować hotelowe śniadania. Odkrywać nowe smaki i każdą najdrobniejszą rzecz oferowaną bardziej lub mniej świadomie, jaka je wyróżnia. W większości hoteli, w których przebywałam był to zwyczajny poranny posiłek. Nic szczególnego poza tym, że przygotowany i podany poza domem. Były też i takie miejsca, gdzie ten posiłek stawał się wręcz podróżą w najbardziej egzotyczne zakamarki świata. Wypełnieniem najgłębszych luk nienasyconego serca. Takim miejscem jest jeden z wrocławskich hoteli, w którym dwukrotnie miałam przyjemność nocować. 

Poduszki

Bitwa Shefów ;)